Ulupamir Şehit Turatbeg Gürocak Ortaokulu


Vizyon: Sürekli gelişim düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen, İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten, özgüven sahibi bireyler yetiştirerek eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize fırsatlar sunup modern teknolojilerden faydalanarak, onları bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirip değişime ve gelişime ayak uydurmasını sağlayacak ve bilgi, birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli, başarabileceğine inanmış, özgüven sahibi bireyler yetiştireceğiz böylece okulumuz bölgesinde lider bir okul olarak bilinecek.

Başarılar: İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşımayı amaç edinmiş bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşid ilimdir, fendir” sözünden hareketle teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Okulumuzu çevresini aydınlatan bir güneş, bireyleri çevresine ışık saçan bir yıldız kabul edilsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz demokrasiyi temel ilke edinmiş, demokratik davranabilen bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz öz değerlerini kazanmış ve bunları yaşam biçimine dönüştürmüş bireyler olarak yetişsin.

Saatler: 8:30 15:15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 2 - 5 katlı asansörlü kaloriferli sıfır lojmanimiz var. Lojman kullanılmadığından dersliğe dönüştürülmüştür.2 dairesi kullabilabilir
Servis Bilgisi: var.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Fen lisesine yerleştirme başarımız %10 fen ve sosyal proje okullarına yerleştirme %70 nitelikli okullara yerleştirme oranımız %80
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %80
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: tübitak 4006 ve 2204-B projesi yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E Twinning proje yürütülmektedir.

Telefon - 05350462544

Belgegeçer - 2021

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ulupamirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ULUPAMİR MAH. ULUPAMİR OKUL SK. ULUPAMIR ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 1 ERCİŞ / VAN

Öğretmen :12
Öğrenci :155
Derslik :8
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Erciş´e 29 km uzaklıkta

Adres - ULUPAMİR MAH. ULUPAMİR OKUL SK. ULUPAMIR ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 1 ERCİŞ / VAN

Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erciş´e 29 km. Van il merkezine 130 km´dir.